Eijsink, Angelien

Het bestuur van de stichting Nederlandse Industrie voor Defensie en Veiligheid (NIDV) heeft Angelien Eijsink (60) per 1 oktober a.s. benoemd tot haar voorzitter. Zij was van 2003 tot 2017 lid van de Tweede Kamer voor de PvdA.

Angelien Eijsink: “Met de toenemende aandacht voor onze veiligheid vind ik het geweldig om een bijdrage te mogen leveren en mij in te zetten voor de Defensie- en Veiligheidsector. Deze sector zorgt ervoor dat militairen en politie- en brandweermedewerkers het beste materiaal krijgen, dat zij ook echt verdienen. De Nederlandse overheidsorganisaties die zorgen voor onze veiligheid kunnen dan ook niet zonder de industrie.

Samen met het NIDV-bureau wil ik de Gouden Driehoek voor defensie en veiligheid verder transformeren naar een echt Gouden Ecosysteem, waarin startups, scale-ups, Midden- en Kleinbedrijf, eindproducenten en toeleveranciers, alsmede kennisinstellingen en universiteiten samenwerken met de overheid. Daarbij is mijn inzet de hoognodige intensiveringen van zowel het publieke defensie- als veiligheidsbudget zo veel mogelijk ten goede te laten komen aan de Nederlandse Defensie- en Veiligheidsector. Ik dank het NIDV-bestuur voor het in mij gestelde vertrouwen.”
https://www.nidv.eu/nieuws/angelien-eijsink-benoemd-tot-voorzitter-nidv/

https://www.speakersacademy.com/nl/spreker/angelien-eijsink/

Tweede Kamerlid en woordvoerder Defensie.
Wiki Pedia: http://nl.wikipedia.org/wiki/Angelien_Eijsink

PvdA: www.pvda.nl/standpunten/internationaal/Defensie
Defensie: www.pvda.nl/personen/Angelien+Eijsink

Voor meer informatie, zie nieuwsbrief: vinden.nl or google.com